Ledende i Bærekraftig Dykking
Valen Marina er ledene i bærekraftig drift!

Ledende i Bærekraftig Dykking

Valen Marina er ikke bare et dykkerselskap, det er også en pioner innen bærekraftig drift i dykkeindustrien. Med en dyp forpliktelse til å beskytte våre marine økosystemer, har Valen Marina utviklet seg til å bli et eksempel på hvordan dykkevirksomhet kan kombineres med bevaring av havet.

En av Valen Marinas sentrale prinsipper er å minimere sin påvirkning på undervannsverdenen. Dette innebærer strenge praksiser for ikke å forstyrre marine livsformer, og en streng policy om ikke å samle eller skade marine organismer under dykkene.

Valen Marina går også langt for å sikre at de ikke etterlater seg noe søppel eller forurensning i havet. Dykkere deltar i regelmessige strandrensinger og undervannsoppryddingsaksjoner for å bidra til å holde havet rent og friskt.

Selskapet er også opptatt av å utdanne både sine dykkere og allmennheten om viktigheten av å bevare våre marine økosystemer.

Valen Marina er også bevisst på sitt karbonavtrykk og tar tiltak for å redusere det. De investerer i miljøvennlig utstyr og båter, og de samarbeider med andre bærekraftige organisasjoner for å minimere sin miljøpåvirkning.

Som et dykkerselskap forstår Valen Marina at helsen og skjønnheten til havet er avgjørende for deres virksomhet, og de er fast bestemt på å ta vare på det. Gjennom sin bærekraftige tilnærming til dykking, inspirerer de både dykkere og andre til å verne om våre marine skatter og nyte dem på en måte som respekterer naturen. Valen Marina viser vei mot en mer bærekraftig og bevaringsorientert fremtid for dykkeindustrien.

2560 1640 Valen Marina
Siste nyheter
Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.