07365

Ny døgnbemannet vakttelefon for Valen Marina, Tertnes Entreprenør og Vitek Miljø.

Vi har gleden av å introdusere en ny vakttelefon for våre kunder – en døgnbemannet vakttelefon tilgjengelig på ett enkelt nummer, 07365! Dette initiativet er et samarbeid mellom Valen Marina, Tertnes Entreprenør og Vitek Miljø, som har gått sammen med 07365 Dokva for å sikre at du kan få rask hjelp uansett når problemene oppstår.

Nå kan du ringe 07365 døgnet rundt, 365 dager i året, uansett om du står overfor et vannbrudd, et tett avløpsrør, en brygge som truer med å forsvinne ut på fjorden, ROV søk eller andre utfordringer. Det er ikke lenger nødvendig å huske flere telefonnumre, da 07365 er det eneste nummeret du trenger for å nå alle tre selskapene.

Enkelt å huske – Rask respons

07365 er ikke bare et telefonnummer, det er en huskeregel som gir deg enkel tilgang til våre tjenester 24 timer i døgnet. Nummeret 07-365 står for 07 dager i uken, 365 dager i året, og det er akkurat det vi tilbyr – en konstant tilgjengelighet for å hjelpe deg med dine behov og nødsituasjoner.

Varierte tjenester for dine behov

Våre tre samarbeidspartnere, Valen Marina, Tertnes Entreprenør og Vitek Miljø, tilbyr et bredt spekter av tjenester for å dekke ulike behov. Dette inkluderer inspeksjon av not på fiskeanlegg, graving, tele- og fibertjenester, slamsuging, avløpsløsninger, og mye mer. Uansett om det er et akutt problem eller en planlagt tjeneste du trenger, er vi her for å hjelpe.

Hele døgnet hele året!

Vår døgnbemannet vakttelefon er bemannet av dyktige og erfarne fagfolk som er klare til å ta imot ditt anrop når som helst på døgnet. Du kan stole på oss for å håndtere situasjonen raskt og effektivt, slik at du kan få tilbake til det som er viktig for deg.

07365 er din direkte linje til hjelp, støtte og ekspertise fra Valen Marina, Tertnes Entreprenør og Vitek Miljø. Uansett hva dine behov måtte være, er vi her for å betjene deg, 24/7, 365 dager i året. Ring 07365 for umiddelbar assistanse og opplev en ny standard for tilgjengelighet og tjeneste.

Trenger du hjelp? 

2560 2560 Valen Marina
Siste nyheter
Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.