En del av Vestlandsentreprenøren

Vestlandsentreprenoren Vitek

Valen Marina og Vestlandsentreprenøren: Byggende for Fremtiden

Valen Marina er en del av Vestlandsentreprenøren-konsernet, en sterk allianse av anerkjente selskaper innen entreprenørbransjen. Med en tydelig målsetning om å være en ledende kraft på Vestlandet, har vi samlet lang erfaring og dyp kompetanse som dekker et bredt spekter av tjenester.

Vestlandsentreprenøren er rustet til å levere helhetlige løsninger til våre kunder, uansett hva prosjektet krever. Vi kan levere tjenester innenfor rørfornying, betongarbeid, rehab, asfaltering, graving, grunnarbeid, slamsuging, blåsing av masser, graving, tømrer, havbruk og mye mer!

Det som gjør oss unike er vår evne til å levere en total pakke av tjenester som dekker hele spekteret av behovene våre kunder måtte ha. Vårt samarbeid og samordning innenfor konsernet sikrer effektivitet og høy kvalitet i alle ledd, og vi er stolte av å være en pålitelig partner for alle våre prosjekter.

Med Tertnes Holdning AS som stolt eier, er vi dedikert til å utvikle og styrke våre tjenester for å møte de stadig skiftende behovene til våre kunder. Valen Marina og Vestlandsentreprenøren-konsernet er klare til å  bidra til suksessen til dine prosjekter.

Selskaper i Vestlandsentreprenøren:

Ønsker du å høre mer om Vestlandsentreprenøren?

Kontakt Vestlandsentreprenøren

Henrik Reigstad
Konsernssjef

Mobil: 95766863
E-post: Henrik.reigstad@tertnes-holding.no

690 517 Valen Marina
Siste nyheter
Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.