OM Valen Marina

Valen Marina er en sjøentreprenør med dykkertjenester som kjernevirksomhet. Vi tilbyr tjenester innen seks segmenter: ROV & Dykking, Anlegg, Marina, VA, Havbruk og Skip & Rigg.
Våre kunder er både privatpersoner, offentlige instanser og bedrifter.

Historien om Valen Marina

Valen Marina ble grunnlagt i 2004 med hovedkontor på Vestlandet. I 2011 ble Magne Valen eneeier av selskapet, og i 2014 ble det gjort betydelige investeringer som resulterte i en markant økning i markedsandelen. Valen Marina ble en del av Vestlandsentreprenøren i 2022, og dette styrket selskapet betydelig, noe som førte til ytterligere store investeringer. I 2023 fusjonerte Viken Marin og Valen Marina sammen, der Valen Marina ble videreført.

Fra oppstart til dagens dato har selskapet utviklet seg fra å være et mindre marinaselskap til å bli en sjøentreprenør med et bredt spekter av tjenester. Denne utviklingen har gjort selskapet til en ledende aktør i markedet.

Kontakt oss

Fakturadresse:
Døsjevegen, 5360 Kollteveit, Bergen

Post- og besøksadresse:
Døsjevegen, 5360 Kollteveit, Bergen

Telefon og epost:
56 32 59 10 / 90 70 19 60
post@valenmarina.no

Referanser

Send oss en uforpliktende forespørsel

Obligatoriske felter er markert med *

Kontaktskjema - Generelt
Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.